8 oktober: Storytrail stadswandeling Middelburg
Cultuur, Het Zeeuwse Nieuws.

8 oktober: Storytrail stadswandeling Middelburg

Beleef de geschiedenis van Middelburg op een manier die u nooit meer zult vergeten. Tijdens de Storytrail stadswandeling Middelburg op zondag 8 oktober voelt u zich anderhalf uur lang onderdeel van de rijke stadshistorie.

Meesterverteller Johannes van theatergroep Stadsavonturen is uw gids. De Storytrail stadswandeling Middelburg is een bijzondere mix van geschiedenis en verteltheater. Verteller Johannes neemt u eeuwen mee terug in de tijd en laat u kennismaken met Middelburgse graven en gravinnen, dichters en zeeschuimers.

Genieten van de avonturen en het rijke verleden van Middelburg

Samen met uw mede-wandelaars geniet u van hun avonturen en beleeft u het rijke verleden van de stad alsof u er middenin staat. De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 8 oktober 2017 om 14.00 uur op de Markt in Middelburg, voor de Drukkery.

 

Reserveren is noodzakelijk:

www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg
Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7BS421R en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

The following two tabs change content below.
Wil jij ook in deze krant? Zonder kosten voor plaatsing? Ben jij een Zeeuwse ondernemer, werk je bij een Zeeuws maatschappelijke instelling, of heb je veel raakvlakken met de Zeeuwse cultuur? Het Zeeuwse Nieuws laat zich graag verrassen door nieuwe, uitdagende artikelen. Ga naar: Jouw artikel in Het Zeeuwse Nieuws

Laatste berichten van Redactie van Het Zeeuwse Nieuws (toon alles)

13 september 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *