9-11 – Benefietavond voor KiKa op vliegveld Midden-Zeeland
Het Zeeuwse Nieuws.

9-11 – Benefietavond voor KiKa op vliegveld Midden-Zeeland

JKDB Airclub voor KiKa – Zaterdag 9 september organiseert Juniorkamer de Bevelanden een speciale benefietavond voor KiKa op vliegveld Midden-Zeeland. Op deze bijzondere locatie kunt u genieten van lekker eten, drinken en u kunt zelfs op diverse manieren de lucht in.

Juniorkamer de Bevelanden, een netwerkorganisatie van jonge ondernemende heren, heeft als één van de kernactiviteiten het organiseren van een evenement met als doel het steunen van een goed doel. Dit keer gaan we dat doen met een onvergetelijk evenement waar u bij moet zijn!

Entertainment en wereldse gerechten

Direct naast de “air-strip” van vliegveld Midden-Zeeland kunt u gaan genieten van diverse vormen van entertainment terwijl u proeft van wereldse gerechten in de diverse foodtrucks, uw favoriete drankje en u kunt ook nog eens vliegen! U kunt deze avond vliegen met diverse toestellen. U kunt zweven, motorvliegen of zelfs een parachute sprong gaan maken! Daarnaast kunt u kans maken op prachtige prijzen die speciaal voor deze avond beschikbaar zijn gesteld door middel van een loterij.

Tickets beperkt verkrijgbaar

Tickets voor de benefietavond zijn verkrijgbaar via de website vanaf € 85,- inclusief eten en drinken: www.jkdb.nl/airclub.
Let op! Het aantal tickets is beperkt tot maximaal 250. Sponsoring De Airclub biedt u nu de kans aan om sponsor te worden van dit prachtige vernieuwende evenement. Niet alleen vergroot u hiermee uw naamsbekendheid, tevens steunt u het goede doel! Dé manier om uw bedrijf eens op een andere manier te presenteren voor uw klanten, relaties of personeel. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u op onze website geplaatst.

Maar belangrijk is dat wát u ook kiest, u altijd het goede doel steunt: KiKa. En daar doen we het voor!

The following two tabs change content below.
Wil jij ook in deze krant? Zonder kosten voor plaatsing? Ben jij een Zeeuwse ondernemer, werk je bij een Zeeuws maatschappelijke instelling, of heb je veel raakvlakken met de Zeeuwse cultuur? Het Zeeuwse Nieuws laat zich graag verrassen door nieuwe, uitdagende artikelen. Ga naar: Jouw artikel in Het Zeeuwse Nieuws

Laatste berichten van Redactie van Het Zeeuwse Nieuws (toon alles)

4 augustus 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *