Festival Onderstroom op NPO 3 (17, 25 en 27 juli )
Cultuur

Festival Onderstroom op NPO 3 (17, 25 en 27 juli )

Tijdens het afgelopen Festival Onderstroom zijn er opnames gemaakt voor drie afleveringen van ‘Zomaar een gast’ van de NTR. Deze zijn op 17 juli, 25 juli en 27 juli te zien op NPO 3 rond 22.00 uur.

Op 7 juli werden bezoekers geïnterviewd door Ryanne van Dorst (Elle Bandita). Deze opnames zijn op 17 juli te zien. Op 8 juli verzorgde zij ook de interviews. Deze zijn te zien op 25 juli. Op 27 juli kun je de interviews zien die op 9 juli door Imanuelle Grives zijn afgenomen. Zomaar een gast was een van de grote publiekstrekkers van het afgelopen festival.

Organisatie

Festival Onderstroom wordt georganiseerd door Cultuurwerf Vlissingen. Cultuurwerf is ook organisator van het Bevrijdingsfestival Zeeland en programmeert Podium de Piek.
Meer informatie over de Cultuurwerf is te vinden op cultuurwerf.nl.

Fotograaf: Lex de Meester

 

The following two tabs change content below.
Wil jij ook in deze krant? Zonder kosten voor plaatsing? Ben jij een Zeeuwse ondernemer, werk je bij een Zeeuws maatschappelijke instelling, of heb je veel raakvlakken met de Zeeuwse cultuur? Het Zeeuwse Nieuws laat zich graag verrassen door nieuwe, uitdagende artikelen. Ga naar: Jouw artikel in Het Zeeuwse Nieuws

Laatste berichten van Redactie van Het Zeeuwse Nieuws (toon alles)

14 juli 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *