JéPé IT wint ICTWaarborg Awards voor ‘Zakelijk dienstverlener, Servicebedrijf en Telecombedrijf van het jaar 2017’
Het Zeeuwse Nieuws., Onderneming in the spotlight

JéPé IT wint ICTWaarborg Awards voor ‘Zakelijk dienstverlener, Servicebedrijf en Telecombedrijf van het jaar 2017’

JéPé IT is dit jaar opnieuw in de prijzen gevallen. JéPé IT mocht 3 van de 4 ICTWaarborg Awards voor de provincie Zeeland mee naar huis nemen. Hierdoor mag JéPé IT zich ‘Zakelijk dienstverlener, Servicebedrijf en Telecombedrijf van het jaar 2017 voor de provincie Zeeland’ noemen. Ook in voorgaande drie jaren viel JéPé IT in de prijzen.

De sfeervolle uitreiking van de ICT Waarborg Awards met het thema Jazz vond 29 juni plaats in The Harbour Club Amsterdam.

5.000 deelnemende bedrijven

JéPé IT is door het publiek gekozen uit 5.000 deelnemende bedrijven. “Echt een prestatie om trots op te zijn” aldus Jean-Paul de Pundert, directeur van JéPé IT. “4 jaar op een rij in de prijzen vallen is echt geweldig. Vooral omdat het publieksprijzen zijn waarbij de klant uiteindelijk bepaalt of je het goed doet.

JéPé IT geeft voor bedrijven en particulieren al bijna 20 jaar rust in de ICT en faciliteert alle diensten die nodig zijn om de continuïteit te waarborgen. “Het is onze missie om de ICT optimaal te stroomlijnen. Wij brengen IT-omgevingen nauwgezet in kaart en documenteren deze volledig. Zeker met het oog op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of ook wel GDPR genoemd), die vanaf 25 mei 2018 van kracht wordt, is het steeds belangrijker om alle risico’s duidelijk in beeld te krijgen.”

Van vaste en mobiele telefonie tot volledige ICT-omgevingen

U kunt bij JéPé IT terecht voor diverse diensten. Van vaste en mobiele telefonie tot volledige ICT-omgevingen op basis van Office 365, van een nieuwe laptop tot clouddiensten. De gedreven ICT professionals van JéPé IT voorzien de klant graag van een gedegen advies.

Website: www.jepe-it.nl

The following two tabs change content below.
Wil jij ook in deze krant? Zonder kosten voor plaatsing? Ben jij een Zeeuwse ondernemer, werk je bij een Zeeuws maatschappelijke instelling, of heb je veel raakvlakken met de Zeeuwse cultuur? Het Zeeuwse Nieuws laat zich graag verrassen door nieuwe, uitdagende artikelen. Ga naar: Jouw artikel in Het Zeeuwse Nieuws

Laatste berichten van Redactie van Het Zeeuwse Nieuws (toon alles)

4 juli 2017

Eén reactie op dit bericht “JéPé IT wint ICTWaarborg Awards voor ‘Zakelijk dienstverlener, Servicebedrijf en Telecombedrijf van het jaar 2017’”

  1. jwstein@zeelandnet.nl' Willemstein schreef:

    Geweldig en een echte felicitatie waard
    J-P en Sandra!
    Jan W. en Netty Willemstein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *