Cultuur

Laatste kaarten voor het weekend Openluchtspektakel Goes

Een onvergetelijke ervaring voor velen. Na twee uitverkochte voorstellingen, maakt de cast van openluchtspektakel E-Njen zich op voor een weekend met maar liefst vijf voorstellingen.

Het meeslepende verhaal ontvouwt zich op verschillende sprookjesachtige plekken in het park Hollandsche Hoeve. Er zijn voor enkele voorstellingen nog kaarten via www.goesazie.nl.

 

Een feest voor jong en oud

Het publiek reist mee met de gezanten van keizer Lo Yang, die de moeilijke en gevaarlijke opdracht krijgen om drie heilige voorwerpen te vinden.

De voorstelling is een feest voor jong en oud. ‘Ik kreeg er rillingen van, zo mooi.’ Vertelt een 85 jarige bezoekster. Ook de allerkleinsten blijven de hele voorstelling geboeid door de pracht en praal van de kostuums, de kleurrijke drakendansen en spannende acrobatiek in de decors waarbij zij hun ogen uit blijven kijken. E-njen is een bijzondere ervaring voor de hele familie. Voor de middagvoorstellingen in het weekend zijn er nog kaarten.

Vanavond en zondagmiddag geniet het publiek tijdens de inloop van een korte demonstratie van HWA RANG DO – the most complete martial art (Koreaanse vechtsport).

Er zijn voor enkele voorstellingen nog kaarten via www.goesazie.nl.

Fotografie: Hans Colijn en Johan van der Heijden.

The following two tabs change content below.
Wil jij ook in deze krant? Zonder kosten voor plaatsing? Ben jij een Zeeuwse ondernemer, werk je bij een Zeeuws maatschappelijke instelling, of heb je veel raakvlakken met de Zeeuwse cultuur? Het Zeeuwse Nieuws laat zich graag verrassen door nieuwe, uitdagende artikelen. Ga naar: Jouw artikel in Het Zeeuwse Nieuws

Laatste berichten van Redactie van Het Zeeuwse Nieuws (toon alles)

25 augustus 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *