Dé modestad van Zuidwest-Nederland -Goes- pakt weer uit
Het Zeeuwse Nieuws.

Dé modestad van Zuidwest-Nederland -Goes- pakt weer uit

Vijfde editie van evenement Goes Modestad. Goes is modestad en dat laat ze zien in het meest fashionable weekend van het jaar. Goes Modestad op 23 en 24 september is een feest voor liefhebbers van mode en lifestyle. Een heel weekend met shows, workshops en winkelacties.

Goes heeft opmerkelijk veel zelfstandige modewinkels die samen meer luxe damesmodemerken vertegenwoordigen dan elders in de wijde omgeving. Dat is heel goed nieuws voor wie meer van modemerken dan van winkelketens houdt.

Couturier Ronald Kolk

Voordat Goes Modestad begint, gaat vrijdagavond de rode loper uit tijdens ‘Goes Couture’. Couturier Ronald Kolk presenteert zijn couturecollectie winter 2017 in de Grote Kerk tijdens een wervelende show. Kolk liet zich inspireren door het Venetiaans carnaval. Elementen als goud, zilver, Venetiaanse maskers en rijke stoffen maken de collectie adembenemend en de show fabelachtig. Kolk is een van de weinige grote namen uit de Nederlandse couturewereld die nog een eigen, grote show geven. Dit maakt Goes Couture mede tot een uniek evenement.

 

Gratis modeshows en meer

Wie geen kaarten heeft voor vrijdagavond hoeft niet te treuren. De 30 meter lange catwalk in het schitterende decor van de Grote Kerk wordt zaterdag 23 september gebruikt voor gratis shows. Meer dan 20 modewinkels tonen de nieuwste collecties. Rondom de catwalk laten beautysalons, kapsters en stylisten je de laatste trends voor het najaar zien.

Fashionable Food & Fashion Event

Op zaterdag trakteren winkels in de St. Adriaanstraat en het Kolveniershof op een ‘fashionable Food & Fashion Event’. Tijdens koopzondag 24 september zijn er modeshows op het Ganzepoortplein en in de Papegaaistraat. Op het Bleekveld is de Makersmarkt. Een hippe markt voor creatieve kleine ondernemers, getalenteerde ontwerpers en handige makers met mooie, eerlijke en unieke producten.

 

Kijk voor het volledige gratis programma van Goes Modestad én voor kaarten voor Goes Couture op www.goesisgoes.nl/goesmodestad.

Coproductie in mode- en winkelstad Goes

Goes Modestad is een coproductie van diverse ondernemers op initiatief van Stichting Goes Marketing. Het evenement bevestigt het profiel van Goes als mode- en winkelstad in de regio en draagt bij aan bestedingen.

The following two tabs change content below.
Wil jij ook in deze krant? Zonder kosten voor plaatsing? Ben jij een Zeeuwse ondernemer, werk je bij een Zeeuws maatschappelijke instelling, of heb je veel raakvlakken met de Zeeuwse cultuur? Het Zeeuwse Nieuws laat zich graag verrassen door nieuwe, uitdagende artikelen. Ga naar: Jouw artikel in Het Zeeuwse Nieuws

Laatste berichten van Redactie van Het Zeeuwse Nieuws (toon alles)

8 september 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *