Radio SASFM, de Zeeuwse zender voor het Goede doel
Cultuur, Onderneming in the spotlight

Radio SASFM, de Zeeuwse zender voor het Goede doel

Radio SASFM is een internet radio station dat 24 uur per dag 7 dagen lang uitzendingen heeft met live programma’s en heel veel fijne muziek voor jong en oud, maar die vooral bekend staat als de zender voor Het Goede Doel. En dat doel kan jij ook zijn als je bijvoorbeeld een vereniging bent of een lokale muzikant.

Internet Radio SASFM bestaat dit jaar 2 jaar en is opgericht door Hans Van Delft uit Sas van Gent. Ze draaien volledig met vrijwillige dj’s. Uiteraard hebben ze alle benodigde licenties, zoals het hoort. Ze maken zelf programma’s met regionaal nieuws, en geven allerlei tips om uit te gaan.

Radio SASFM steunt Stichting Kika en Stichting Opkikker

Meerdere malen per jaar zet Radio SASFM zich in voor goede doelen zoals het Kikafonds tijdens de carnaval j.l. Voor Stichting opkikker Hebben ze oude gsm’s ingezameld om zieke kinderen een hele leuke dag te geven en dat is nog gelukt ook en daar zijn ze best trots op en erg blij mee. Hun voornaamste doel is om mensen te helpen, lokale muzikanten te helpen en verenigingen te helpen. Ze hopen dat iedereen met veel plezier kan blijven genieten van hun zender en voordeel kan hebben met hun doelstellingen. En daar kunnen ze alle steun bij gebruiken.

Radio SASFM wil graag regionaal van dienst zijn

Zij bieden verenigingen de mogelijkheid om hun activiteit en evenement via de zender bekend te maken. Radio SASFM promoot nieuwe talenten uit Zeeland maar ook van heel Nederland door hun nieuwe single te draaien.

Aanmelden

Activiteiten, berichten, evenementen en flyers kunt u mailen naar: info@sasfm.nl

 

The following two tabs change content below.
Wil jij ook in deze krant? Zonder kosten voor plaatsing? Ben jij een Zeeuwse ondernemer, werk je bij een Zeeuws maatschappelijke instelling, of heb je veel raakvlakken met de Zeeuwse cultuur? Het Zeeuwse Nieuws laat zich graag verrassen door nieuwe, uitdagende artikelen. Ga naar: Jouw artikel in Het Zeeuwse Nieuws

Laatste berichten van Redactie van Het Zeeuwse Nieuws (toon alles)

15 juli 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *