Onderneming in the spotlight

Dezelfde reis boeken maar dan goedkoper?

Een ‘weggetjesweter’ is een persoon die ‘overal’ de weg weet en die het altijd goedkoper kan regelen dan dat jij dat kan. En als je denkt … “Nu heb ik ‘m,” blijkt de weggetjesweter het toch weer op een betere en goedkopere manier te hebben geflikt. Weggetjesweters … ze bestaan echt!

Ideaal: de weggetjesweter voor op reis!

Neem nu bijvoorbeeld het boeken van een vakantie of stedentripje. Vroeger maakten we een uitstapje naar het reisbureau, gingen we aan de desk zitten en we namen met de meneer of mevrouw van het reisbureau onze wensen door. Tegenwoordig is de reisbranche zo transparant als een pas gewassen raam en boekt vrijwel iedereen via het wereldwijde web dat reisje zelf. Op één of meerdere van de duizenden bookingsites. Goedkoper dan jij hebt geboekt? Dat is niet mogelijk! Want jij hebt er -als rechtgeaarde Zeeuw- heel wat uurtjes aan besteed om het beste voor weinig te krijgen. Maar dan komen we via een omweggetje toch weer bij die weggetjesweter. Ik ken er eentje: Daniëlle Sturm.

Hoe doet ze het?!”

Daniëlle slaagt er namelijk telkens in om mijn reisjes voordeliger te regelen dan ikzelf. Ik hoef haar maar door te geven wat voor reis ik ongeveer wil maken. En ze gaat voor me op zoek. Ze weet met haar jarenlange ‘reisbureau-ervaring’ de weggetjes in de (reis)wereld. Letterlijk kent ze de mooiste plaatsen en locaties en ze weet de manier om dat zo voordelig mogelijk te regelen. “Maar hoe kan dat dan,” vroeg ik mezelf telkens af. “Ze heeft toch hetzelfde internet als ik!”.

Persoonlijke reisadviseur

Toen ze laatst bij me op bezoek was, heb ik het haar toch maar eens ‘op de man af’ gevraagd. “Mensen denken dat een reisadviseur per definitie duurder is,” antwoordde Daniëlle. “Maar dat is juist meestal niet het geval. Door de ingangen die ik via mijn franchiseformule heb, is het vaak juist goedkoper dan de reizen die je vindt op internet”. Daniëlle Sturm is dus naast weggetjesweter ook ‘mijn persoonlijke reisadviseur’. Dat klinkt misschien ietwat decadent, maar ik kan er zelf niet tegenop. Zo combineer ik de service van een ‘stenen’ reisbureau met de voordelen van zelf boeken. En dan krijg ik daar de persoonlijke service van Daniëlle nog bij! Op de tijdstippen die mij uitkomen. Meer dan toepasselijk dat ze zich bij ‘Personal Touch Travel’ heeft aangesloten.

Weggetjesweter

O ja. Nog even over de weggetjesweter. Het is één van de vijf stereotype ‘moderne mannen’ die Kees van Kooten (inderdaad die van ‘Koot en Bie’) in zijn boek Modermismen introduceerde. De weggetjesweter weet overal de weg èn waar je alles het goedkoopste en het beste kunt vinden. Hij doet er alles aan om ook maar geen stuiver te veel uit te geven. Deze mannen leven drie keer zo goedkoop, maar tien keer zo ingewikkeld. En daarom is Daniëlle Sturm er … om het voor u gemakkelijk te maken.

Geschreven door: Erwin van Sebille, een trouwe fan van Personal Touch Travel

 

Zonvakantie, wintersport, stedentrip, kampeervakantie, huwelijks- of zakenreis?

Daniëlle Sturm van Personal Touch Travel verzorgt het graag voor u!
Contact en meer info via: www.personaltouchtravel.nl/adviseur/danielle-sturm
Telefoonnummer: 06-46052712
E-mail: danielle.sturm@personaltouchtravel.nl

ptt-logo_210x176-2

The following two tabs change content below.
Wil jij ook in deze krant? Zonder kosten voor plaatsing? Ben jij een Zeeuwse ondernemer, werk je bij een Zeeuws maatschappelijke instelling, of heb je veel raakvlakken met de Zeeuwse cultuur? Het Zeeuwse Nieuws laat zich graag verrassen door nieuwe, uitdagende artikelen. Ga naar: Jouw artikel in Het Zeeuwse Nieuws

Laatste berichten van Redactie van Het Zeeuwse Nieuws (toon alles)

21 mei 2016