Showroom Dominicus wordt heropend door Wethouder Melse
Onderneming in the spotlight

Showroom Dominicus wordt heropend door Wethouder Melse

Dominicus heropent op vrijdag 28 oktober op feestelijke wijze de showroom in Westkapelle. De afgelopen maanden is de showroom omgetoverd tot een moderne inspiration shop. De officiële heropening wordt gedaan door wethouder Melse van de gemeente Veere

Al 40 jaar een familiebedrijf

Het familiebedrijf met 4 vestigingen is ruim 40 jaar geleden opgericht in Westkapelle. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer van het bedrijf. De specialisatie van het bedrijf is het verwerken van natuursteen producten.

Geen betere plek om inspiratie op te doen

De showrooms in Westkapelle en Goes zijn ingericht op de productgroepen Haarden, Sanitair, Tegels, Gedenktekens en Natuursteen. De showroom in Westkapelle is de afgelopen maanden verbouwd. De bovenverdieping is ingericht als een moderne Inspiration Shop op haardengebied. De nieuwste haarden zijn ingebouwd en moderne snufjes worden gepresenteerd.

Mooie actie: montage voor slechts 1 euro!

De heropening gaat gepaard met een mooie actie: De montage van een haard kost slechts 1 euro op 27, 28 en 29 oktober 2016! De heropening zal plaatsvinden op vrijdag 28 oktober vanaf 15.00 uur. Relaties, klanten en geïnteresseerden zijn van harte welkom om de heropening bij te wonen. Dus kom naar Westkapelle op 28 oktober om 15:00 uur naar de Oude Zandweg 2.

Wethouder Jaap Melse van de gemeente Veere zal de showroom feestelijk heropenen. Hij heeft onder meer Economische Zaken in zijn portefeuille. Hierdoor is hij betrokken met de bedrijvigheid in de gemeente Veere.

Check de website: www.dominicus.nl

 

logo_dominicus

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
Wil jij ook in deze krant? Zonder kosten voor plaatsing? Ben jij een Zeeuwse ondernemer, werk je bij een Zeeuws maatschappelijke instelling, of heb je veel raakvlakken met de Zeeuwse cultuur? Het Zeeuwse Nieuws laat zich graag verrassen door nieuwe, uitdagende artikelen. Ga naar: Jouw artikel in Het Zeeuwse Nieuws

Laatste berichten van Redactie van Het Zeeuwse Nieuws (toon alles)

25 oktober 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *