Tarieven Meer lezers genereren

Hoe zorgt u dat meer mensen uw artikel lezen?

Uw bedrijf verdient aandacht. Probleem: het plaatsen van advertenties en advertorials in media is niet goedkoop. Voor een advertorial betaalt u bij een normale krant al snel veel geld. Het Zeeuwse Nieuws biedt dit gratis aan. Met Het Zeeuwse Nieuws kunt u uw marketingbudget bovendien veel efficiënter in te zetten en op een wijze die past bij deze tijd. Wij willen namelijk dat u voornamelijk gezien wordt door uw potentiële doelgroep, want dan is plaatsing veel goedkoper.

Inzetten van Facebook

Onze marketing- en communicatieredactie benut kansen voor u en heeft de ervaring en expertise in huis voor het bereiken van de juiste doelgroep via Social Media. Wij zorgen voor de optimale conversie en een hoge follow-up. Met andere woorden: meer mensen bereiken met minder kosten per klik. Het Zeeuwse Nieuws weet die kosten per klik voor u zo laag mogelijk te houden. (Bij Facebook betaalt u namelijk per weergave.) Wij zoeken online naar potentiële lezers, waardoor u simpelweg bij een hoger percentage potentiële klanten op de tijdlijn komt!

Mocht u meer willen weten over deze dienst, dan kunt u dit aangeven bij het invullen van het formulier bij het plaatsen van een artikel, maar u kunt ook vooraf contact opnemen met de redactie van Het Zeeuwse Nieuws: 0118-567068

* Facebook kan geen uitsluitsel geven over het exacte bereik van een campagne. Echter weten wij uit ervaring goed op welke bandbreedte u mag rekenen. 

"Eerst zien dan geloven" (marketing brons) pakket

Deze instapcampagne is perfect voor bedrijven die het eerst willen zien en dan pas geloven. Plaatsing van een follow-up banner op de pagina is bovendien ook nog eens inbegrepen.

Looptijd: 2-7 dagen
Totaal bereik (schatting*): 8.000-18.000
Inclusief plaatsing banner bij artikel:  t.w.v. 75,-
Uw totale investering: € 125,-

Facebook Marketing Silver

Heeft u behoefte aan een ruimer bereik? Dan is de Marketing Silver uw keuze. Met potentieel zo’n 2.000 lezers krijgt uw bedrijf veel aandacht.

Looptijd: 2-7 dagen
Totaal bereik (schatting*): 12.000-50.000
Inclusief plaatsing banner bij artikel: t.w.v. 75,-
Uw totale investering: € 250,-

Facebook Marketing Gold

Met Facebook Marketing Gold levert uw artikel tot 8.000 lezers op gezocht binnen uw doelgroep. Door het virale effect kan dit nog veel verder oplopen.

Looptijd: 5-14 dagen
Totaal bereik (schatting*): 35.000-150.000
Inclusief plaatsing banner bij artikel: t.w.v. 75,-
Inclusief plaatsing advertentie op Homepage: t.w.v. 75,-
Uw totale investering: € 750,-

Facebook videomarketing pakket

Video levert de hoogste conversie op.

Looptijd: 5-14 dagen
Totaal bereik (schatting*): 35.000-150.000
Inclusief plaatsing banner bij artikel: t.w.v. 75,-
Inclusief plaatsing advertentie op Homepage: t.w.v. 75,-
Uw totale investering: € 500,-

Heeft u hulp nodig bij het realiseren van een marketing promotievideo? Neem contact op met onze grafische afdeling: graphics@hetzeeuwsenieuws.nl

Bestellen Facebook Marketing Pakket

Wanneer u interesse heeft in een Facebook Marketing Campagne, neem dan contact met ons op via marketing@hetzeeuwsenieuws.nl, of bel 0118-567068