Wat is het Zeeuwse Nieuws?

De online krant met artikelen van jou

Het Zeeuwse Nieuws is de online krant van ondernemend Zeeland. Of je nu vanuit een bedrijf of een stichting werkt, met een commerciële, culturele of maatschappelijke doelstelling. Of je nieuws gericht is op bedrijven of particulieren … iedereen kan en mag de krant gratis voorzien van artikelen.

Maak jouw nieuws wereldkundig

Het Zeeuwse Nieuws is de online krant waar inwoners van Zeeland zelf journalist zijn en gratis artikelen kunnen plaatsen. Heb jij Zeeuws nieuws, een opinie, of een column met betrekking tot Zeeland? Werk je bij een bijzonder Zeeuws bedrijf of werk je aan een spectaculaire innovatie? Maak het wereldkundig op ons online platform! Op Het Zeeuwse Nieuws vind je berichten die Zeeuwen interessant vinden. Een krant waar niet journalisten maar de lezer en de schrijver bepalen of iets nieuwswaardig is of niet.

Deel je kennis en expertise op hZn

De wereld is veranderd: waar bedrijven in het verleden reclame moesten maken om kopers voor hun producten te vinden, gaan consumenten steeds meer zelf op zoek naar de oplossing voor hun probleem. Door kennis, informatie en expertise te delen, kan jij er voor zorgen dat jij gevonden wordt. Dit delen van kennis doe je via Het Zeeuwse Nieuws en Social Media! Want met onze unieke Social Media aanpak bereik je een veel breder publiek.

Mag ik gewoon gratis aandacht vragen voor mezelf?

Ja dat mag! Het Zeeuwse Nieuws nodigt je zelfs uit om jezelf, je bedrijf, je mening of initiatief in de spotlights te laten zetten. Niet door verkooppraatjes te houden, maar wel door artikelen te schrijven die onze lezers interessant vinden. Dat is het idee achter Het Zeeuwse Nieuws.

Gebruik Online marketing om meer lezers te generen

Als je artikel op onze website is geplaatst, maak je direct gebruik van het grote aantal potentiële lezers die Het Zeeuwse Nieuws genereert via Social Media en online marketing. Soms gaat een artikel ‘viral’ en wordt het door veel mensen gedeeld, geliked en gelezen. Maar als je zekerheid wil dat je artikel veel gelezen wordt, maak dan gebruik van onze online marketing opties. Daarmee kunnen we jou helpen om je artikel een groter bereik te geven. Een mooie manier om je bedrijf breed en laagdrempelig te positioneren.

U bent zelf niet zo'n schrijver?

Geen paniek. U bent ongetwijfeld goed in ondernemen. Wij nemen dit graag voor u uit handen. Klik hier voor meer informatie over hoe u uw artikel kunt laten redigeren of zelfs schrijven door Het Zeeuwse Nieuws.

logo Het Zeeuwse Nieuws