Zeeuws open huis
Het Zeeuwse Nieuws.

Zeeuws open huis

Wat gebeurt er nu eigenlijk in Zeeland? Heel veel! Om daar een indruk van te krijgen organiseren Zeeuwse overheden op zaterdag 8 juli 2017 een open huis, een Zeeuws open huis.

Ook bij de Provincie Zeeland zien we uit naar je komst. Het Abdijplein in Middelburg staat in het teken van ontmoeting, delen en meedoen. En gezelligheid! Schuif aan om gezamenlijk te lunchen (neem je eigen hapjes mee of koop ze bij de Zeeuwse foodtrucks), ontmoet de Zeeuwse media, de provinciebestuurders en Bekende Zeeuwen.

Praat mee over belangrijke Zeeuwse zaken via het Rad van Participatie.

Duik de photobooth in om (gratis) een toepasselijke foto te laten maken. Bovendien zorgen we voor veel muziek en vertier!

Kijk voor het volledige Abdijprogramma op onze website https://www.zeeland.nl/over-de-organisatie/zeeuws-open-huis-8-juli-2017 en https://www.zeeuwsopenhuis.nl/zeeuws-open-huis

Neem zeker de kinderen mee, ook voor hen is er van alles te doen.
Tot ziens op 8 juli aanstaande op het Abdijplein in Middelburg!

 

 

 

The following two tabs change content below.
Wil jij ook in deze krant? Zonder kosten voor plaatsing? Ben jij een Zeeuwse ondernemer, werk je bij een Zeeuws maatschappelijke instelling, of heb je veel raakvlakken met de Zeeuwse cultuur? Het Zeeuwse Nieuws laat zich graag verrassen door nieuwe, uitdagende artikelen. Ga naar: Jouw artikel in Het Zeeuwse Nieuws

Laatste berichten van Redactie van Het Zeeuwse Nieuws (toon alles)

29 juni 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *