Zelf artikel plaatsen

Artikel aanleveren

Om de krant aantrekkelijk en leesbaar te houden, maakt Het Zeeuwse Nieuws gebruik van een artikelformat. Als u dit format volgt, wordt uw artikel beoordeeld door onze redactie. De redactie van Het Zeeuwse Nieuws bestaat niet uit journalisten, maar uit marketing- en communicatiespecialisten die elk artikel monitoren op de meerwaarde voor de lezer. Op die manier maken we samen de best gelezen Zeeuwse online krant.

• Klik hier om uw artikel op te stellen en aan te leveren
• Klik hier voor hulp bij het opstellen van uw artikel

Wat kost het plaatsen van een artikel?

Het plaatsen van een artikel op Het Zeeuwse Nieuws kost NIETS. De redactie houdt zich echter wel het recht voor een artikel niet te plaatsen. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij artikelen zonder nieuwswaarde, of waarin alleen maar producten of diensten worden aangeprezen. Wilt u graag wat met onze lezers delen, maar u weet niet goed waar te beginnen of hoe u het format dient te hanteren? Dan helpen onze specialisten u  graag. Klik hier voor de tarieven voor hulp bij schrijven.

Uw bedrijf optimaal profileren?

Bedrijven hebben de mogelijkheid zich via Het Zeeuwse Nieuws online te profileren. Doordat Het Zeeuwse Nieuws optimaal en met veel ervaring gebruik maakt van de mogelijkheden die Social Media bieden, kunnen wij de exposure van uw bericht een enorme boost geven. Klik hier voor de tarieven. Wilt u meer weten over de Social Media Marketing strategie van Het Zeeuwse Nieuws om uw eigen bericht een boost te geven? Stuur een mail naar: redactie@hetzeeuwsenieuws.nl.

 

 

U wilt liever adverteren?

Dat kan uiteraard ook. We kunnen ons voorstellen dat u op onze goed bezochte website aandacht voor uw product of dienst wilt vragen. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om te adverteren op Het Zeeuwse Nieuws. Dat kan los of (nog krachtiger) in combinatie met uw nieuwsartikel. Met de juiste ‘call to action’ krijgt uw artikel de perfecte follow-up en komen onze lezers sneller bij uw bedrijf uit. Ook kunt u een advertentiebanner of online advertentie op de homepage van Het Zeeuwse Nieuws plaatsen. Onze advertentie afdeling kan u op alle fronten helpen en adviseren. Klik hier voor de mogelijkheden, de afmetingen en de bijbehorende advertentie-tarieven van Het Zeeuwse Nieuws.